Behöver ett förråd

Tjenare bloggen! Nu har jag investerat i en mängd olika trädgårdsprodukter, allt från gräsklippare och trimmer till vattenspridare har inhandlats. Däremot har jag upptäckt ett stort misstag, nämligen förvaringen. Jag har en källare som är fylld med saker och uppe på vinden kan jag inte ha mina trädgårdsprodukter. Det finns dock en lösning på problemet och det är att ringa hit en snickare som kan hjälpa mig att bygga ett förråd på tomten. På det sättet får jag en förvaringsplats som dessutom ligger väldigt nära min trädgård, jag behöver inte konka på massa trädgårdsmaskiner genom halva huset bara för att ha ordning i min trädgård. Jag tror inte heller det tar mer än någon dag för en snickare att smälla upp ett förråd, det ska knappast vara något stort förråd utan det enda som ska finnas där är mina saker till trädgården. Ambitionen är att få hit en snickare så fort som möjligt, för just nu ligger alla mina inköp precis innanför altanen och där är knappast en optimal plats för förvaring. Att ta hand om trädgården är något som jag nyligen har blivit intresserad av och det är nog minst sagt på tiden, med tanke på att min gräsmatta och buskarna ser katastrofala ut. Så tanken är försöka rätta till det här innan hösten kommer och sen till våren ska jag förbereda trädgården så att den är i toppskick till nästa sommar. Sen är jag väldigt intresserad av golf också och med en fin matta så kan jag öva lite puttar på min lediga tid, då slipper jag åka iväg till golfbanan. Så det finns lite mer som intresserar mig än att bara ha en fin trädgård, men det är alltid lite finare om man har en välskött trädgård. Nu måste jag kila iväg till matbutiken i Sandviken och köpa lite lunch, ni får ha det bra så hörs vi snart igen!