Snickare, ett jobb med framtidsutsikter

Hejsan, jag skriver det här inlägget för att det är så dåligt väder här i Huddinge idag. Egentligen var det meningen att jag skulle åkt med barnen och bada men det får vi göra en annan gång och så sitter jag inomhus och skriver inlägg, jag har semester men utomhus kan ingen vara en regnig dag som denna. 

Så är det ganska skönt att vara ledig även om jag älskar jobbet som snickare på en byggfirma och det enda problemet är väl egentligen bristen på personal. Jag och mina kollegor får jobba mycket hårt så vi vill gärna att fler utbildar sig till snickare och det är ett jobb med framtidsutsikter. Vi som jobbar inom detta yrke vet att det finns mycket arbete och man kan tjäna ganska bra pengar, så varför inte utbilda sig till snickare? Det är ett roligt och intressant jobb som aldrig blir tråkigt. Det är många olika saker man får lära sig och det är alltid något nytt. 

Så om du undrar vad du ska göra i livet så finns det ingen anledning att inte utbilda dig till detta, det är ett bra yrke med framtidsutsikter!

Vad är det då du kommer att få jobba med? Tja, på en byggfirma får man jobba med allt från att snickra ihop nya hus till renoveringar. Det finns många olika saker man kan jobba med och det är bara fantasin som sätter gränserna. et kommer aldrig att bli tråkigt eftersom det alltid kommer in nya uppdrag, man lär sig hela tiden nya saker och man får jobba i en fantastisk grupp med duktiga och trevliga kollegor. Så ta chansen att utbilda dig till snickare, det kommer du inte att ångra! Du kan välja och vraka mellan jobben både här i Huddinge men faktiskt överallt i hela landet, hejdå!