Snickare i Ljungsbro

Hej, det är nu tisdag och det har äntligen blivit grönt ute efter regnet som föll i förra veckan. Såhär i mitten av maj börjar vi alla längta till sommar, sol och semester. Men vad jag har för planer för sommaren ska jag prata om i ett annat inlägg för här och nu kommer jag berätta om ett företag som jag vände mig till när jag var på jakt efter en snickare i Ljungsbro, och jag är så glad för hjälpen.

För snart två år sedan bestämde jag mig för att renovera mitt kök och vardagsrum. Det var relativt stora ytor som skulle göras om så jag visste att det var något som krävde en professionell snickare. Efter lite research på nätet hitta jag firman cirka 10 km från där jag bor. Jag tog kontakt med dem och inom ett par dagar kom de på ett hembesök och gav mig en offert och vi diskuterade olika lösningar. Jag hade en klar vision av hur jag ville att det skulle se ut och denna snickare som kom på hembesöket lyssnade på allt det jag hade att säga. Han förstod snabbt min idé och vi kom snabbt fram till en bra plan. Jag var mycket nöjd med offerten och gick snabbt in i projektet.

Innan han började arbeta ute i mitt hus gick han igenom hela planen med mig och vi gick igenom hur lång tid det skulle ta, och tidsplanen höll vilket man kan säga är ganska ovanligt när det kommer till byggfirmor. Men det kändes tryggt och jag kunde koncentrera mig på andra saker.

Det tog cirka fyra veckor från början till slut, och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag kommer att tipsa alla mina vänner om denne snickare i Ljungsbro och hoppas att jag med det här inlägget kan vara till hjälp!

-Katarina W. Ljungsbro