Tips till dig som vill renovera badrummet

Hejsan, här ska jag skriva ett inlägg som vänder sig till alla läsare som funderar på en badrumsrenovering. Följ dessa steg så kommer du att lyckas!

1. Du bör först och främst tänka på hur du vill att badrummet ska se ut efter renoveringen. Vilka funktioner vill du att badrummet ska ha och hur mycket budget har du tillgängligt?

2. Sedan är det dags att göra en plan. Rita upp badrummet på papper och fundera över var allt ska placeras. Tänk också på vilka material du vill använda, så som kakel och golv.

3. När du har gjort en plan är det dags att börja shoppa. Gå runt i olika badrumsbutiker och titta efter material och inredning som matchar din plan.

4. När allt är klart så vänder du dig till ett företag som har våtrumsbehörighet, de ser till att renovera utifrån konstens alla regler. När jag själv behövde hjälp inom badrumsrenovering vände jag mig till ett företag i Lund som du kan läsa om här.

5. Kom ihåg att ta hand om badrummet efter renoveringen för att det ska hålla längre. Rengör badrummet regelbundet och fixa eventuella skador snabbt.

Det finns många företag som erbjuder badrumsrenovering och om du bor i Lund kan jag varmt rekommendera att du vänder dig till samma företag som jag vände mig till och om du bor i en annan stad så kan du hitta företag genom att du googlar. Kom bara ihåg att det måste finnas behörighet för våtrum annars om någonting blir fel så kommer inte din försäkring att gälla. Kundservicen hos företaget jag anlitade är mycket bra och det känns tryggt att veta att man har kunniga och professionella hantverkare som gör ett bra jobb.

Jag hoppas att dessa tips kan vara till hjälp för dig som vill renovera badrummet! Ha en bra dag! 🙂

Jossan i Lund